News & More

Digital around the World 2021

W4T-BLOG04

Bijna 60% van de wereldbevolking is nu op digitaal. In het afgelopen jaar is de digitale acceptatie over de hele wereld versneld naarmate mensen meer tijd online doorbrachten. Er zijn nu 4,66 miljard mensen die internet gebruiken, bijna 60% van de totale wereldbevolking.

De gemiddelde internetgebruiker besteedt bijna 7 uur per dag aan het gebruik van internet, een stijging van 9% ten opzichte van vorig jaar. Dit betekent dat we bijna net zoveel tijd online doorbrengen als we slapen, en dat we ongeveer 40 procent van ons wakkere leven doorbrengen met verbonden apparaten.

W4T-BLOG05

Een generatie die door digitale marketeers over het hoofd wordt gezien, bloeit op sociale media. Het afgelopen jaar was een omslagpunt voor online babyboomers. Ze zijn een van de snelst groeiende doelgroepsegmenten op zowel Facebook als Instagram.

De betrokkenheid van babyboomers op deze platforms is hoog: vrouwelijke
Facebook-gebruikers van 55-64 jaar posten gemiddeld
van 10 keer per maand.

Dit geeft aan dat marketeers netwerken zoals Facebook zouden moeten aanboren als een bron van klantinformatie om deze doelgroep beter te targeten.

W4T-BLOG06

Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.