News & More

Geweldige inhoud voor uw website maken

Content may be KING, but provocative content is the ACE.

W4T-BLOG10

Uw website heeft slechts enkele seconden om interesse te wekken. Denk aan artikelen die je hebt gelezen, toespraken die je hebt gehoord, boeken die je bent begonnen. De eerste blootstelling helpt mensen te bepalen of ze meer tijd willen besteden aan lezen, luisteren of kijken. Er is gewoon te veel concurrentie voor tijd om te verwachten dat mensen te veel van hen zullen investeren in een poging om een ​​lauwe introductie te boven te komen.

Provocerende inhoud voor een accountantskantoor kan zes redenen bevatten waarom u te veel belasting betaalt; waarom de bovenste regel belangrijker is dan de onderste regel; en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw klanten u meer betalen dan u vraagt.
Lees meer …

Business Strategy & Branding

We're a team of
CREATIVE VISIONARIES

W4T-BLOG01

Moderne bedrijven hebben datagestuurde oplossingen nodig. Als marketingbureau hanteren we zowel een kwantitatieve als een kwalitatieve benadering om bedrijfsresultaten te behalen.

Working4Tomorrow is opgericht in 2006 en heeft een groep freelance hooggekwalificeerde marketingprofessionals in dienst. Lees meer …

5 tips voor marketing op sociale media voor beginners en professionals


W4T-BLOG07

Het maakt niet uit of u een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, elke marketeer heeft de wens om op persoonlijk niveau contact te maken met zijn doelgroep. Als je luistert naar wat je doelgroep vraagt, kun je social media marketing gebruiken om ze in de goede richting te wijzen, meestal naar je website of blog.

Zodra de bezoeker op uw website of blog is, heeft u de mogelijkheid om ze te betrekken en om te zetten in abonnees, leads of zelfs klanten! Maar stel jezelf eerst deze vraag:
welke social media-outlet(s) is/zijn het beste om mijn doelgroep te bereiken?
Lees meer …

Digital around the World 2021

W4T-BLOG04

Bijna 60% van de wereldbevolking is nu op digitaal. In het afgelopen jaar is de digitale acceptatie over de hele wereld versneld naarmate mensen meer tijd online doorbrachten. Er zijn nu 4,66 miljard mensen die internet gebruiken, bijna 60% van de totale wereldbevolking.

De gemiddelde internetgebruiker besteedt bijna 7 uur per dag aan het gebruik van internet, een stijging van 9% ten opzichte van vorig jaar. Dit betekent dat we bijna net zoveel tijd online doorbrengen als we slapen, en dat we ongeveer 40 procent van ons wakkere leven doorbrengen met verbonden apparaten.Lees meer …

Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.