News & More

Geweldige inhoud voor uw website maken

Content may be KING, but provocative content is the ACE.

W4T-BLOG09

Uw website heeft slechts enkele seconden om interesse te wekken. Denk aan artikelen die je hebt gelezen, toespraken die je hebt gehoord, boeken die je bent begonnen. De eerste blootstelling helpt mensen te bepalen of ze meer tijd willen besteden aan lezen, luisteren of kijken. Er is gewoon te veel concurrentie voor tijd om te verwachten dat mensen te veel van hen zullen investeren in een poging om een ​​lauwe introductie te boven te komen.

Provocerende inhoud voor een accountantskantoor kan zes redenen bevatten waarom u te veel belasting betaalt; waarom de bovenste regel belangrijker is dan de onderste regel; en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw klanten u meer betalen dan u vraagt.

Je moet scherp zijn, maar niet iemand in de ogen porren. Je moet bereid zijn om uit te dagen en te amuseren, zonder op te scheppen of op te scheppen. Uw site, en in het bijzonder uw homepage, moet uitdagend genoeg zijn om memorabel te zijn en ervoor te zorgen dat anderen tegen uw collega's zeggen: "U zou deze site moeten bezoeken."

Laten we eens kijken naar enkele van de beste manieren om de provocerende ideeën te krijgen die je nodig hebt:

  • Lees boeken en relevante publicaties en vat uw lectuur samen en documenteer uw ideeën.

  • Brainstormen met anderen. Schakel een team van vertrouwde adviseurs in. Deel uitmaken van een krachtige Mastermind-groep en vertrouwde adviseurs is een geweldige manier om je ideeën en creativiteit te verbeteren.

  • Investeer in zelfontplooiing. Een Japans spreekwoord zegt: "Ik zal iets onder de knie krijgen, dan komt de creativiteit."

  • Stel fundamentele aannames in vraag. Dat geldt niet alleen voor uw eigen aannames, maar ook voor die van uw adviseurs en klanten. Je krijgt nieuwe inzichten om tot de juiste oplossing te komen.

  • Neem een ​​tegendraadse visie. Bespreek de voor- en nadelen van een concept. Klanten huren ons niet per se in om het met hen eens te zijn, maar om hun standpunten en uitgangspunten in twijfel te trekken om hun bedrijf te verbeteren.

  • Maak een verhaal. Het gebruik van een verhaal om een ​​bepaald concept over te brengen, dwingt ons om ideeën te ontwikkelen om het effectiever te maken.

  • Anderen interviewen. Dit is een geweldige manier om te leren, nieuwe ideeën op te doen en effectieve marketing te benutten terwijl u nieuwe audio- en video-inhoud ontwikkelt voor uw website en die van de persoon die u interviewt.

  • Sociaal netwerken. Door je aan te sluiten bij effectieve en slimme online communities, kun je snel inzicht krijgen in wat er wordt gevraagd en besproken en hoe je anderen kunt helpen.

W4T-BLOG08

Na beoordeling van waarschijnlijk duizenden websites door de jaren heen, zijn we tot de conclusie gekomen dat om uw organisatie succesvol te laten zijn op internet, drie belangrijke elementen moeten worden bereikt:

Ontwerp. Uw site moet professioneel zijn ontworpen, aantrekkelijk en aantrekkelijk zijn en gemakkelijk te navigeren zijn om snel de aandacht en interesse van de bezoekers te trekken. Goed gebruik van beeld is belangrijk evenals het gebruik van actieshots van jou bij je klanten.

Inhoud. Uw site moet zich richten op de interesses van uw bezoekers en de vraag beantwoorden wat het voor hen betekent en hoe ze hun bedrijf en leven kunnen verbeteren. Om dit te bereiken, moet sterke content worden ontwikkeld in de vorm van producten, diensten en intellectueel eigendom, terwijl deze voortdurend in ontwikkeling is.

Strategie en tactiek. Bepaal hoe het bedrijf eruit moet zien, hoe het zich online moet positioneren en welke internetcomponenten essentieel zijn om het bedrijf tot een succes te maken. Bepaal hoe u klanten wilt bereiken en met hen communiceren: zullen ze producten kopen, artikelen lezen, zich abonneren op nieuwsbrieven, communiceren via blogs en online communities?

Zonder alle drie is de effectiviteit van uw site sterk verminderd. Een site die bijvoorbeeld goed is ontworpen met geweldige inhoud maar geen gedefinieerde strategie en tactieken heeft, is als het besturen van een geweldige auto zonder een GPS-systeem of een effectieve kaart. Je zult je afvragen waarom je je bestemming niet bereikt. Als je geweldige inhoud en effectieve strategieën en tactieken hebt, maar een slecht ontwerp en slechte navigatie, zullen bezoekers ofwel hun browser sluiten of op de terugknop drukken om naar hun vorige site te gaan.

Hulp nodig om aan de slag te gaan?

W4T-LETSCONNECT

Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website functionele cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren.